Particuliere thuiszorg Brabant en 24-uurs zorg Brabant

dinsdag 11 december 2012, Tijd 12:46 uur

Particuliere thuiszorg

Bent u zich aan het oriënteren voor particuliere thuiszorg in Brabant? Vraag dan eens naar de uitstekende dienstverlening en particuliere thuiszorg van Zuster Jansen. Met de particuliere thuiszorg van Zuster Jansen kunt u als client zorg ontvangen in uw eigen huis. Er zijn zelfs mogelijkheden voor de dienstverlening in het verzorgingshuis, serviceflat of aanleunwoning. Dus wanneer u de ziekte van Alzheimer heeft of terminaal ziek bent, dan kunt u thuis onze 24-uurs zorg ontvangen.

24-uurs zorg

Er zijn mogelijkheden om 24 uur per dag zorg thuis te ontvangen. Dag en nacht is er een professionele zorgverlener aanwezig die u kan begeleiden. Dit zijn kleine zorgteams van maximaal 5 zorgverleners. Behalve 24-uurs zorg levert Zuster Jansen ook 12-uurs zorg overdag en 12-uurs zorg in de nacht.

Zorg bij de ziekte van Alzheimer

Voor cliënten met de ziekte van Alzheimer is het belangrijk om verzorging te ontvangen in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van in een verpleeghuis. Structuur, regelmaat en een vertrouwde thuisbasis zorgen voor herkenning en geborgenheid.

De zorgverleners van Zuster Jansen bieden uitkomst wanneer de zorg voor familie en mantelzorgers te intensief dreigt te worden. Onze zorgverleners hebben ervaring met cliënten met de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie. Door het werken in kleine teams is er sprake van een professionele en rustige begeleiding van de cliënt. Vraag gerust naar onze uitstekende referenties.

Vragen aan Zuster Jansen?

Voor vragen kunt u gerust contact opnemen met Zuster Jansen over 24-uurs zorg en thuisverpleging bij de ziekte van Alzheimer. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 020-6366 837

Auteur: Karel de Vries, Redactie Zuster Jansen

Lees meer bij Zuster Jansen