Terminale thuiszorg Kennemerland

Voor terminale thuiszorg in Kennemerland waarbij zorg en respect gegarandeerd worden is er Zuster Jansen. Onze professionele zorgverleners hebben affiniteit en ervaring met specifieke situaties zoals deze en zetten zich dagelijks weer 100 procent in om u een veilig en vertrouwd gevoel te geven. De laatste levensfase is een zware en kwetsbare periode, die niet alleen impact heeft op u, maar ook op uw familieleden. De 24-uurs zorg van Zuster Jansen is er op gericht om ook uw familieleden de ondersteuning te geven die zij nodig hebben. Terwijl we voor u zorgen, houden we nauw contact met uw (huis)arts en transferverpleegkundige. Zo kunt u rekenen op de meest complete zorg die er is..

Intensieve thuiszorg van Zuster Jansen

Als u zich in de laatste levensfase bevindt, wilt u niet dat familieleden het zwaarder hebben dan nodig. Laat ons daarom de zorg voor u uit handen nemen, zodat u zich samen kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het afscheid nemen. De zorg van Zuster Jansen biedt de mogelijkheid thuis te sterven in plaats van in een hospice. Thuis sterven is zwaar en intensief, maar velen vinden het toch prettiger om in hun eigen omgeving te verblijven in de laatste levensfase. Wij zorgen er graag voor dat dit kan, door u de beste terminale thuiszorg in Kennemerland te bieden.

Contact opnemen voor de beste zorg

Voor onze zorg bestaan geen wachtlijsten. U kunt dus op zeer korte termijn al geholpen worden en zelfs met spoed, als dat nodig is. Veel informatie over ons zorgaanbod of over onze particuliere thuiszorg vindt u op onze website. Heeft u echter meer vragen, wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u direct zorg aanvragen? Dan kunt u dit digitaal doen, maar u mag uiteraard ook altijd bellen. Onze zorgcoördinator staat u dan te woord en vertelt u graag meer over de mogelijkheden in uw situatie.

Lees meer bij Zuster Jansen