Zorg bij ziekte van Alzheimer Kennemerland

Alzheimer is een aandoening met een zeer specifiek ziektebeeld. Bovendien uit Alzheimer zich per persoon verschillend. Dit wil zeggen dat het tempo waarin de ziekte vordert per persoon verschilt, en dat ook de symptomen per persoon verschillend zijn of in een andere mate verschijnen. Dit alles betekent dat er specifieke, specialistische zorg nodig is die volledig op de persoonlijke situatie wordt afgestemd. Om dat te kunnen doen, zijn er professionele zorgverleners nodig die affiniteit en ervaring hebben met dit soort situaties. Kortom, de zorg van Zuster Jansen biedt een uitkomst als u zorg bij de ziekte van Alzheimer in Kennemerland nodig heeft.

Professionele zorg bij u thuis

Met onze zorg bij Alzheimer in Kennemerland kunnen we vaak realiseren dat u gewoon thuis kunt blijven wonen. Professionele zorg in uw eigen omgeving, dat vindt u bij ons. Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners. U ontvangt dus steeds dezelfde zorgverleners bij u thuis. Zo bouwt u een band met hen op en zullen zij u goed leren kennen. Ook uw familieleden, die het in deze omstandigheden ook vaak zwaar hebben, worden door ons waar mogelijk ondersteund.

Direct zorg aanvragen en krijgen

Eén van de andere voordelen van de particuliere thuiszorg van Zuster Jansen is dat u bij ons nooit op een wachtlijst komt te staan voor zorg bij de ziekte van Alzheimer in Kennemerland. U kunt dus op zeer korte termijn al door ons geholpen worden, zelfs met spoed. Zuster Jansen is ook gespecialiseerd in andere vormen van zorg, zoals 24-uurs zorg of terminale thuiszorg. Wij begrijpen dat iedere situatie een andere aanpak nodig heeft en zetten ons iedere dag weer 100 procent voor u in. Via de website of telefonisch neemt u gemakkelijk contact op met onze zorgcoördinator. Deze legt u graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Lees meer bij Zuster Jansen