24-uurs zorg Kennemerland

Zuster Jansen biedt graag het antwoord op iedere zorgvraag. Als u vraagt om 24-uurs zorg in Kennemerland, antwoorden wij passend met de beste thuiszorg die dag en nacht beschikbaar is. U krijgt hierbij niet alleen de verzorging en verpleging die u nodig heeft in uw situatie, ook zetten wij ons in zodat u uw dagelijkse routine zoveel mogelijk kunt blijven behouden. Hierbij kunt u denken aan het maken van een bezoek aan uw huisarts, wandelen, boodschappen doen en koken. De intensieve particuliere thuiszorg van Zuster Jansen wordt dus in de breedste zin van het woord geboden. Niet alleen u, maar ook uw familie wordt door ons optimaal ondersteund.

Persoonlijke zorg van de beste kwaliteit

Wanneer u door omstandigheden moeite heeft met het het zelfstandig verrichten van dagelijkse handelingen, bent u misschien bang dat u naar een zorginstelling moet verhuizen. Zuster Jansen stelt u in dat geval graag gerust. In veel gevallen kan onze zeer uitgebreide zorg namelijk betekenen dat u gewoon thuis kunt blijven wonen. Dit is ook prettig voor uw naasten. Wij werken met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners per persoon. U ontvangt dus steeds dezelfde mensen bij u thuis en bouwt zo een optimale vertrouwensband met ze op. Uw wensen en behoeften staan te allen tijde centraal wanneer u ons inschakelt om voor u te komen zorgen.

Binnen een dag geregeld

Heeft u zeer binnenkort al 24-uurs zorg in Kennemerland nodig? Dan heeft u met één telefoontje geregeld dat wij op korte termijn al voor u kunnen komen zorgen. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, zodat u direct de zorg kunt ontvangen die in uw omstandigheden nodig is. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met onze zorgcoördinator. U bespreekt samen uw situatie en u hoort direct wanneer wij voor u kunnen komen zorgen. Meer informatie over ons zorgaanbod vindt u tevens op de website.

Lees meer bij Zuster Jansen