Thuiszorg in Gelderland van Zuster Jansen

zondag 20 april 2014, Tijd 7:18 uur

Ook in Gelderland kunt u om verschillende redenen thuiszorg nodig hebben. Dit kan nodig zijn wanneer de regionale thuiszorg u niet genoeg kan bieden. Met de particuliere thuiszorg in Gelderland van Zuster Jansen, kiest u voor kwaliteitszorg thuis en kunt u een opname in een zorginstelling voorkomen. Kies dus voor extramurale zorg in uw eigen huis.

Er zijn diverse mogelijkheden van particuliere thuiszorg. Zuster Jansen is specialist in 24-uurs zorg, biedt ook dag- en nacht verpleging bij de ziekte van Alzheimer, nachtzorg in Gelderland en terminale thuiszorg in Gelderland. Een klein team van maximaal vijf zorgverleners zal u dan thuis verzorgen. Comfortzorg, juist om ook uw mantelzorger, partner en/of kinderen te ontlasten. Met het inschakelen van 24-uurs zorg kan iedereen weer even op adem komen.

De complete thuiszorg van Zuster Jansen biedt vele voordelen. U krijgt alle hulp bij het opstaan douchen/wassen en aankleden. Hulp bij transfers uit- en in bed en naar de stoel. Begeleiding bij het lopen of met de rolstoel naar buiten voor een boodschap of een wandeling. De zuster zal u gedurende de hele dag voorzien van eten en drinken. Zij verzorgd alle maaltijden en doet ook de boodschappen.

Kortom de zorg wordt geheel afgestemd op wat u nodig heeft. Wilt u meer weten over de 24-uurs zorg van Zuster Jansen? Neem dat contact op de zorgcoördinator op telefoonnummer 020-63 66 837 of kijk naar de zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen. Of vul het aanvraagformulier in.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen