Thuiszorg Den Haag biedt uitstekende particuliere thuiszorg Den Haag

maandag 07 april 2014, Tijd 13:50 uur

Thuiszorg Den Haag biedt professionele particuliere thuiszorg wanneer u opname in een zorginstelling wilt voorkomen. Wanneer u uitstekende thuiszorg wilt ontvangen in uw eigen huis dan kan Zuster Jansen dit voor u verzorgen. Zuster Jansen staat voor hoogstaande particuliere thuiszorg in Den Haag en Wassenaar.

Zuster Jansen is specialist in 24-uurs zorg. Tevens biedt zij nachtzorg en terminale thuiszorg. Vooral wanneer er behoefte is aan dag- en nachtverpleging, dan kunt u kiezen voor de 24-uurs zorg thuis. Professionele zorgverlening thuis in kleine teams van maximaal 5 zorgverleners. Thuis wordt u dan omringd met alle zorg en aandacht die u nodig heeft. Juist om ook uw partner, kinderen en mantelzorger te ontlasten.

24-uurs zorg kan ook tijdelijk worden ingezet om even op adem te komen. Sommige cliënten met de ziekte van Alzheimer kiezen er echter voor om langdurig 24-uurs zorg thuis te ontvangen. Zo kan een verpleeghuis opname worden voorkomen.

Behalve lichamelijke zorg bieden onze zorgverleners ook begeleiding. De zuster kan met u een wandeling maken in het park of meegaan naar een ziekenhuisbezoek. Zorgverleners zorgen ook voor de boodschappen en de maaltijden. Kortom comfortzorg in uw eigen huis!

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen

Lees meer bij Zuster Jansen