Particuliere thuiszorg Wassenaar en 24-uurs zorg Den Haag

maandag 11 februari 2013, Tijd 11:51 uur

Particuliere thuiszorg

Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor uitstekende particuliere thuiszorg in Wassenaar en 24-uurs zorg in Den Haag. Kijk dan eens op de website van Zuster Jansen. Vraag gerust naar de uitstekende dienstverlening en particuliere thuiszorg van Zuster Jansen.

Door het inschakelen van particuliere thuiszorg van Zuster Jansen, kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. U ontvangt de particuliere zorg in uw eigen huis. Ook zijn er hele goede mogelijkheden om 24-uurs verzorging in het verzorgingshuis, serviceflat of aanleunwoning te ontvangen. Vraag gerust naar onze uitstekende referenties.

24-uurs zorg

Wanneer u de ziekte van Alzheimer heeft of langdurige zorg nodig heeft, dan kunt u thuis onze 24-uurs zorg ontvangen. Dag- en nachtverpleging in kleine zorgteams van maximaal 5 professionele zorgverleners. Ook in de terminale fase kunt u een beroep doen op de 24-uurs zorg van Zuster Jansen. Zuster Jansen biedt ook 12-uurs zorg overdag en 12-uurs zorg in de nacht.

Zorg bij de ziekte van Alzheimer

Voor cliënten met de ziekte van Alzheimer is het belangrijk om de juiste verzorging te ontvangen in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van in een verpleeghuis of verzorgingshuis. Vertrouwen, structuur en regelmaat zorgen voor herkenning en geborgenheid.

Bij de ziekte van Alzheimer kan de 24-uurs zorg van Zuster Jansen uitkomst bieden. Zeker wanneer de zorg voor familie te intensief dreigt te worden. De zorgverleners van Zuster Jansen hebben ervaring om met cliënten met de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie om te gaan. In kleine teams is er sprake van een professionele en rustige begeleiding van de cliënt.

Vragen aan Zuster Jansen?

Voor al uw vragen over onze dienstverlening zoals privé verpleging en 24-uurs zorg kunt u gerust contact opnemen met Zuster Jansen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 020-6366 837

Auteur: Karel de Vries, Redactie Zuster Jansen