Particuliere thuiszorg Nijmegen en 24-uurs zorg Arnhem

maandag 11 februari 2013, Tijd 11:53 uur

Indien u uitstekende particuliere thuiszorg in Nijmegen en 24-uurs zorg in Arnhem wenst, dan bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres. In heel Nederland staat Zuster Jansen bekend als een professionele en betrokken thuiszorgorganisatie. Zij is gespecialiseerd is in dag- en nachtverpleging bij de Ziekte van Alzheimer. Maar ook in 24-uurs verpleging aan huis, zelfs in de terminale fase. Opstarten kan met spoed. Zuster Jansen staat altijd voor u klaar!

Voordelen Zuster Jansen

Het grootste voordeel van Zuster Jansen is dat zij persoonlijk betrokken is. Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten en kan u snel van ervaren en gekwalificeerde zorgverleners voorzien. Thuisverpleging in kleine teams van maximaal 5 zorgverleners. Ook staat Zuster Jansen bekend om haar uitstekende referenties.

Waarom 24-uurs zorg en privé verpleging?

Een goede reden waarom er voor particuliere thuiszorg wordt gekozen, is de eigen vertrouwde omgeving. Wanneer u de overgang naar een zorginstelling (nog) niet wilt maken. dan kunt u kiezen voor de 24-uurs zorg van Zuster Jansen. Dag- en nachtverpleging in kleine teams, speciaal voor u samengesteld. Onze professionele zorgverleners zullen u 24-uur per dag die zorg geven die u nodig heeft.

  • Vaste teams van zorgverleners.
  • Verzorging met alle mogelijke comfort.
  • 24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer.
  • Dag- en nachtverpleging in de laatste levensfase.
  • Zuster Jansen heeft uitstekende referenties.

Meer informatie?

In Nijmegen en Arnhem  bieden wij niet alleen 24-uurs verpleging en verzorging. Onze dienstverlening kan u ook voorzien van 12-uurs zorg in de nacht. Tevens zijn er mogelijkheden van 24-uurs zorg en 12-uurs zorg in uw aanleunwoning, serviceflat, of verzorgingstehuis. Voor vragen, neem gerust contact op met Zuster Jansen. Op de website van Zuster Jansen vindt u meer informatie over alle diensten van Zuster Jansen.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen

Lees meer bij Zuster Jansen