Particuliere thuiszorg in Nijmegen en thuisverpleging Arnhem

maandag 19 november 2012, Tijd 11:26 uur

Wilt u voor uw partner of ouders de beste particuliere thuiszorg? Dan bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres. Zij staat bekend om verzorging en verpleging op niveau. Zuster Jansen is de specialist in 24-uurs zorg in Nijmegen en privé verpleging in Arnhem en is 24 uur per dag bereikbaar.

Particuliere thuiszorg van Zuster Jansen

De uitstekende zorgverlening van Zuster Jansen biedt vooral persoonlijke aandacht, en een respectvolle benadering zodat u in alle comfort thuis verzorgd kunt worden. Dit gebeurd in kleine zorgteams van maximaal 5 zorgverleners. Particuliere thuiszorg is meer dan thuiszorg alleen. Dit weet Zuster Jansen uit eigen ervaring. Zuster Jansen werkt met professionele zorgverleners en is persoonlijk betrokken. U kunt direct van onze dienstverlening gebruik maken omdat Zuster Jansen geen wachtlijsten kent.

Zorgaanbod Zuster Jansen:

24-uurs zorg
U kunt thuis zorgeloos herstellen van een lichamelijke ziekte of na een ziekenhuisopname. Ook biedt Zuster Jansen 24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer. In Nederland is Zuster Jansen de specialist in 24-uurs zorg en privé verpleging.

Zorg bij de ziekte van Alzheimer
De ziekte van Alzheimer brengt veel zorgen met zich mee. Zowel voor de partner als voor de familieleden en mantelzorgers. Zuster Jansen begrijpt daardoor dat het heel belangrijk is om uistekende verzorging te krijgen in uw eigen vertrouwde omgeving. Dit kan met deskundige zorgverlening, met de professionele zorgverleners van Zuster Jansen.

Nachtzorg
Ook in de nacht kunt u uiteraard een beroep doen op de dienstverlening van Zuster Jansen. Er zijn mogelijkheden om de nachtzorg te laten starten van 20.00 uur tot 8.00 uur of van 21.00 uur tot 9.00 uur in de ochtend. Zuster Jansen biedt deze dienstverlening in uw aanleunwoning, serviceflat of verzorgingshuis waar uw woont.

12-uurs zorg 
Zuster Jansen biedt aanvullende zorg in de zorginstelling of aanleunwoning waar u woont. Zo kunt u met extra zorg zorgeloos blijven wonen in uw aanleunwoning of serviceflat.

Zuster Jansen geeft antwoord op al uw vragen

U kunt met Zuster Jansen contact opnemen om te bespreken welke mogelijkheden het beste bij u passen. Ook kunt u een aanvraag indienen via het aanvraagformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch overleggen met Zuster Jansen op telefoonnummer 020 – 63 66 837.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen