Particuliere thuiszorg Den Haag en 24-uurs zorg Wassenaar

woensdag 14 november 2012, Tijd 11:56 uur

In Nederland staat Zuster Jansen bekend als het beste particuliere thuiszorgbureau. Een professioneel bureau voor verpleging en verzorging op niveau. Zuster Jansen is 24 uur per dag bereikbaar en specialist in 24-uurs verpleging. U wordt met persoonlijke aandacht, respect en in alle comfort thuis verzorgd in kleine zorgteams.

Particuliere thuiszorg van Zuster Jansen

De zorgverleners van Zuster Jansen hebben de kwaliteit om verzorging en verpleging op niveau te leveren. Zuster Jansen weet uit eigen ervaring dat particuliere thuiszorg meer is dan thuiszorg alleen. Zuster Jansen kent de kracht van samen zorgen en is persoonlijk betrokken. Zuster Jansen zorgt ervoor dat er geen wachtlijsten zijn, daardoor kunt u direct van onze dienstverlening gebruik maken.

Zorgaanbod Zuster Jansen:

Zorg bij de ziekte van Alzheimer
Voor de client zelf en voor zijn of haar partner en familieleden brengt de ziekte van Alzheimer veel zorgen met zich mee. De zorgverleners van Zuster Jansen begrijpen als geen ander wat voor een impact dit heeft en hoe belangrijk het is dat de cliënt in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving blijft wonen.

24-uurs zorg
Zuster Jansen is in Nederland de specialist in 24-uurs verpleging en verzorging. U kunt daardoor zorgeloos herstellen van een lichamelijk ziekte of na een ziekenhuisopname.

12-uurs zorg
De 12-uurs aanvullende zorg van Zuster Jansen kunt u in een zorginstelling of een aanleunwoning aanvragen, zodat u zorgeloos kunt blijven wonen in uw eigen huis.

Nachtzorg
Ook voor nachtzorg en waakdiensten kunt u een beroep doen op Zuster Jansen. Het is zelfs mogelijk om de nachtzorg te laten starten van 20-uur tot 8.00 uur of van 21.00 uur tot 9.00 uur in de ochtend. Ook deze dienstverlening biedt Zuster Jansen in het verzorgingshuis of in uw aanleunwoning.

Zuster Jansen geeft antwoord op al uw vragen

U kunt met Zuster Jansen contact opnemen welke mogelijkheden het best bij u passen. U kunt ook een aanvraag indienen via het aanvraagformulier. Ook kunt u telefonisch overleggen met Zuster Jansen op telefoonnummer 020 – 63 66 837.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen