Particuliere thuiszorg de Veluwe en terminale thuiszorg de Veluwe

donderdag 14 februari 2013, Tijd 8:47 uur

Steeds meer huisartsen adviseren cliënten uit Apeldoorn, Oosterbeek, Wageningen, Garderen,  Heerde, Hattum, Elspeet, Barneveld, Bennekom, Nunspeet, Ermelo, Epe en Twello, de uitstekende particuliere thuiszorg van Zuster Jansen. Zuster Jansen is op de Veluwe de specialist op het gebied van 24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer. Op de Veluwe kan Zuster Jansen ook in spoedgevallen de 24-uurs zorg voor u opstarten.

24-uurs verpleging
Wanneer u permanente zorg nodig heeft dan kan 24-uurs zorg gewenst zijn. Dit kan worden ingezet zowel tijdelijk bij het revalideren na een heupoperatie, maar ook bij de  Ziekte van Alzheimer. De zorgverleners van Zuster Jansen kunnen u ondersteunen bij dagelijks activiteiten, maar ook in geval van een chronische ziekte of bij ouderdom. De zorg van Zuster Jansen is afgestemd op uw wensen.

Particuliere thuiszorg
Met professionele particuliere thuiszorg zijn er goede mogelijkheden om thuis te blijven wonen want Zuster Jansen heeft ongekende mogelijkheden:

  • Specialist in 24-uurs verpleging bij de ziekte van Alzheimer.
  • In kleine zorgteams, direct inzetbaar.
  •  Uitsluitend met professionele zorgverleners.
  • Uitstekende referenties aanwezig.

Terminale thuiszorg
Ook in de laatste levensfase is het mogelijke om dag- en nachtverpleging te krijgen aan huis. Professionele zorgverlening met uitstekende begeleiding en alle comfort voor de cliënt en zijn/haar familie bij terminale thuiszorg.

24-uurs zorg de Veluwe
Wanneer u op de Veluwe woont dan kunt u direct van onze dienstverlening gebruik maken. Zuster Jansen heeft een landelijke dekking. De uitstekende 24-uurs verpleging bieden wij in heel Nederland aan. Neem gerust contact op met Zuster Jansen voor het starten van 24-uurs zorg.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen

Lees meer bij Zuster Jansen