NeoZis nu ook voor ziekenhuizen een uitstekend en compleet EPD ZIS

donderdag 21 augustus 2014, Tijd 12:46 uur

Na de succesvolle lancering van NeoZis in de ZBC-markt wordt NeoZis nu ook in de ziekenhuismarkt geïntroduceerd. MI Consultancy is met het Norma EPD al jarenlang actief in deze markt. De innovatieve speler onder de EPD/ZIS-leveranciers heeft met NeoZis een uitstekend alternatief voor de verouderde informatiesystemen van andere spelers in de markt.

De afgelopen jaren heeft de organisatie hard gewerkt aan het ontwikkelen van een compleet EPD/ZIS. Het nieuwe informatiesysteem NeoZis bestaat uit onder andere workflow, het EPD, zorgplanning, DOT/DBC-registratie en facturatie. Kortom, alles wat een ziekenhuis nodig heeft aan informatievoorziening in één systeem.

Alles rondom de zorg van een patiënt wordt met het nieuwe systeem vastgelegd. Afspraken, klinische en poliklinische registratie, behandelplannen, SEH, workflow tot en met de facturatie wordt met NeoZis in één systeem afgehandeld. Dit alles is inzichtelijk op desktopcomputers en via een veilige verbinding op uw mobiel en tablet.

Directeur Paul Edridge: “Veel EPD/ZIS-leveranciers beginnen met een ZIS en denken het EPD er gemakkelijk bij te ontwikkelen. Dit is in praktijk niet zo simpel. Wij zijn andersom begonnen. Een EPD vormt de basis van het gehele ziekenhuis. Al meer dan 20 jaar is het Norma EPD verreweg het meest gebruiksvriendelijke en meest flexibele EPD. Inmiddels is Norma uitgegroeid tot een compleet EPD/ZIS voor ziekenhuizen, ZBC’s en GGZ-instellingen, onder de naam NeoZis.”

NeoZis voldoet altijd aan de laatste wet- en regelgeving, conformeert aan de hoogste eisen van een Goed Beheerd Zorgsysteem (GBZ) en volgt hetEMR Adoptie Model van de HIMSS voor volledig papierloos werken. MI Consultancy houdt de ontwikkelingen in de zorgmarkt goed in de gaten en komt regelmatig met innovatieve functionaliteit in NeoZis.

Bron: MI Consultancy BV

Geplaatst door: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen