BoodschappenPlusBus Tilburg

dinsdag 03 december 2013, Tijd 11:32 uur

Veel zelfstandig wonende ouderen in ons land zijn door lichamelijke beperkingen of door bijvoorbeeld het wegvallen van vrienden en familie aan huis gebonden. De BoodschappenPlusBus van het Nationaal Ouderenfonds helpt ouderen om weer het huis uit te kunnen en is hierdoor een effectief middel bij de bestrijding tegen eenzaamheid.

Het initiatief voor de BoodschappenPlusBus is 2006 gestart en rijdt inmiddels in meer dan 60 verschillende regio’s in Nederland. Jaarlijks komen er nog nieuwe regio’s en bussen bij. Wekelijks maken er zo een 20.000 ouderen gebruik van deze bussen.

Momenteel zijn wij druk bezig met het werven van vrienden en partners in het bedrijfsleven voor onze lokale partner ContourdeTwern in Tilburg.

Om het bestaan plus de uitbreiding van deze bus in Tilburg te waarborgen zoeken wij bedrijven/ondernemers die vriend of partner van deze bus willen worden en in ruil hiervoor exposure terug krijgen maar bovenal hun sociale betrokkenheid in Tilburg laten zien! Dit is al mogelijk vanaf 21 euro per maand.

Kortom

Lees meer bij Zuster Jansen